Webdesign

Bijna 95% van de consumenten gebruiken het internet. Het is tegenwoordig dan ook ondenkbaar om geen goede website te hebben. Toch zijn er enorm veel mensen die het belang van een goede website onderschatten.

Wat wij voor u kunnen betekenen? Lees snel verder!

Webdesign

Een website met een plan.

Bij het ontwerpen van onze websites worden in samenspraak met u, een aantal ideeën uitgedacht. Wat wenst u te bereiken met uw nieuwe website?

Wie is uw doelgroep en wat is er nodig om uw doelgroep aan te spreken?

Een website is meer dan een online visitekaartje!

Steeds meer kopen we online. Steeds vaker wensen we online al een deel zelf te kunnen regelen vanuit huis.
Het aantal consumenten dat online selfservice oplossingen gebruikt stijgt enorm hard. Denkt u aan het maken van een afspraak bij de kapper of een product online aanschaffen.

Een website met enkel informatie is tegenwoordig lang niet meer genoeg. Opties als afsprakenboekers, offertegeneratoren en een online shop behoren tot de standaard uitrusting van veel moderne websites.

Zo heeft een thuiskapper in bijberoep meer aan een afsprakenplanner die rekening houdt met reistijden en eigen agenda afspraken dan een kapper in een salon.
Ook heeft een sieradenwinkel met een online shop hele andere behoeften dan een boekenwinkel.

Elk bedrijf is anders, zo ook elke website.
In overleg met u, kunnen we de verschillende opties bekijken op basis van uw behoeften, plan gerust een vrijblijvende kennismakingsgesprek om kennis te maken met elkaar!

web toetsenbord toetsen

Heeft u nog vragen?Wij adviseren u graag. Plan uw adviesgesprek!

Of toch zelf aan de slag? U bepaalt!

Onze hostingpacks zijn een enorm voordelige en makkelijke manier om zelf te experimenteren met websites bouwen.
Mocht er iets onduidelijk zijn of wenst u het toch aan onze experts over te laten? Dan staan wij graag tot uw beschikking!