Merchandising

Wij zijn fier op ons logo! U toch ook?
Een huisstijl en een logo zijn meer dan chique briefpapier en een leuke pen om intern te gebruiken. Het is het kenmerk en de identiteit van uw bedrijf.

Merchandising

Het ongelimiteerde voordeel van een sterk merk.

Een sterk merk neerzetten doet u niet zomaar.
Het vergt tijd en moeite.

Als we op straat willekeurige voorbijgangers logo’s van Nike of Apple zouden laten zien, kent iedereen onmiddellijk de naam van het bedrijf. Zelfs zonder dat de logo tekst bevat.

Hoe dit kan? Het merk is veelvuldig in het openbaar te vinden.

Een lokaal voorbeeld is het typische logo van Carrefour. Doordat zij het logo op al hun eigen huisproducten plaatsen, zal iedere Belg het merk kunnen opnoemen zonder deze te kennen.

Nike, Apple, Carrefour…
Dat zijn miljoenenbedrijven…

Inderdaad! Echter werkt de strategie van deze bedrijven op elk bedrijf.

Stelt u zich voor, u zit op een willekeurig terras in uw eigen stad. Kent u altijd de naam van de plek waar u gaat zitten? Is dit altijd duidelijk? Voor de meeste bezoekers die zelf geen horeca achtergrond hebben, is dit een neen.
Door gebruik te maken van gepersonaliseerde shirts, bierviltjes en goed ontworpen menukaarten zullen uw klanten uw bedrijfsnaam en logo kennen.

Bovenstaand voorbeeld is uiteraard in alle sectoren toe te passen op elk een unieke manier afhankelijk van de behoeften van uw bedrijf!

Welke merchandise producten kunnen jullie leveren?

Wij bieden een enorm groot aanbod aan gepersonaliseerde merchandising.
U kunt bij ons terecht voor onder andere;
Bedrijfsshirts, visitekaartjes, flyers, folders, notitieboeken, bierviltjes, menukaarten, placemats, klantenkaarten, pennen, koffietassen, dozen, stickers en verzendmateriaal.

Mocht uw gewenste product hierboven niet vermeld staan, kunt u ons zeker contacteren! Wij bekijken graag de mogelijkheden om uw idee alsnog te creëren.

Klinkt goed! Ik ga ervoor. Maar hoe?

Geweldig! Wij gaan graag vrijblijvend met u in gesprek!
Druk gerust op de knop hieronder om een afspraak in te plannen.

merchandising producten van baawy