Email

Digitale post is de toekomst. We sturen allen steeds minder brieven. Het is dus belangrijk om hierin te investeren als bedrijf. Toch maken veel bedrijven nog altijd gebruik van een gmail of hotmail emailadres.

Dit kan anders!

EMAIL

Een emailadres speciaal voor uw bedrijf

Een emailadres voor uw inkomende facturen, een emailadres voor uw klanten en iedere medewerker een eigen emailadres.
Of toch enkel één emailadres omdat u dat fijner vindt?

Bij ons kiest u zelf!

Moet ik een website afnemen als ik bij jullie mijn emailadres wil hosten?

Neen! Dat moet niet. U kiest zelf hoe u het invult.
Uiteraard staan wij graag klaar om uw website te mogen ontwerpen. Echter, wanneer u dit niet wenst, is enkel een emailpakket ook mogelijk.

Ons Aanbod

Email only

  • 1 domeinnaam voor email
  • Ongelimiteerd aantal emailadressen
  • Altijd persoonlijke service
Aan 3,99 euro per maand

Toch net ietsjes meer?

Wenst u toch meer dan enkel een emailadres? Het loont vaak om over te stappen en alle diensten samen te voegen bij één aanbieder.

Vanaf 8,99 euro per maand

¹ Alle pakketten, domeinnamen en prijzen zijn onderhevig aan 21% BTW (exclusief in bovengenoemde prijzen), de overeenkomst wordt opgesteld naar Belgisch recht en zal een minimale contractduur van één jaar bedragen. Na dit jaar zal de overeenkomst zonder opzeg jaarlijks verlengd worden aan de prijzen zoals overeengekomen mits anders vermeld.
³ De genoemde domeinnaam wordt geregistreerd voor één jaar aan een all-in prijs. Voor andere domeinnamen dan .be, .nl, .com, .de en .fr geldt een supplement. Vraag hiervoor naar de voorwaarden per domeinnaam.